Tweede edite Ride4aSmile haalt 3750 euro op.

0 16

ride_4_a_smileTweede edite Ride4aSmile van de wielertoertocht Ride4aSmile heeft ruim 3.750 euro opgebracht. Ondanks het slechte weer was het deelnemersveld zeer enthousiast over de tocht. Zij spraken over een uitstekend georganiseerde en verzorgde fietstocht waar ze volgend jaar zeker weer aan deel zullen nemen. De Commerciële Economie studenten van Saxion hebben de gehele opbrengst aan de Stichting Matthijs overhandigd, opdat zij dit bedrag kan gebruiken om het ziekenhuisverblijf van leukemiepatiëten te veraangenamen. Wij spreken hierbij onze dank uit aan alle studenten, vrijwilligers, sponsoren en donateurs van de Ride4aSmile!

 

DE ORGANISATIE van de tweede edite Ride4aSmile 

De Ride4aSmile is een initiatief van enthousiaste 2e jaars studenten van de opleiding Commerciële Economie van Saxion te Deventer. De organisatie van deze route maakt onderdeel uit van de studieroute Sport- en Experience Management die zij volgen. Bij de organisatie worden ze ondersteund door een team van docenten die allen wielerliefhebbers en fanatieke fietsers zijn.

Stichting Matthijs

Bekijk alle artikelen van Stichting Matthijs

Vergelijkbare berichten

Schrijf een reactie

Uw e-mail adres wordt niet weergegeven. De verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis