Steun ons en ontvang een belastingvoordeel!

Stichting Matthijs heeft de ‘goede doelen status’ met een ANBI statusBelastingvoordeel

Stichting Matthijs heeft per 4 februari 2004 van de belastingdienst een “goede doelen status” gekregen op grond van het feit dat stichting Matthijs te beschouwen is als een “instelling met een algemeen maatschappelijk belang”. Dit houdt voor u in dat donaties of giften ter behoeve van Stichting Matthijs fiscaal aftrekbaar kunnen zijn.

Aftrekbare giften voor de inkomstenbelasting zijn periodieke giften en andere giften. Voor deze giften gelden wel een beperking aan het in aftrek te brengen bedrag. Deze giften komen in aftrek voorzover zij meer bedragen dan 1% van het drempelinkomen. Het drempelinkomen is gelijk aan het zogenaamde verzamelinkomen, dat bestaat uit de belastbare inkomens van box 1, 2 en 3 tezamen, voor toepassing van de persoonsgebonden aftrekposten.

Stichting Matthijs is vrijgesteld van BTW.

Wilt u meer gedetailleerde informatie met betrekking tot bovenstaande mailt u dan met info@stichtingmatthijs.nl

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis