TV Oost

TV Oost is een regionale publieke omroep van de provincie Overijssel. Zo is Stichting Matthijs tijdens de nieuwsuitzending van TV Oost aan bod gekomen. In de video is te zien hoe Stichting Matthijs een laptop met internetverbinding en bijbehorende webcam overhandigt heeft voor het Medisch Spectrum Twente in Enschede. Daarnaast zijn er ook Luxe relaxstoelen een diepvries en een magnetron geplaatst. De wens van Matthijs Kienhuis was dat de isolatiekamers wat aangenamer werden gemaakt voor ernstig zieke kankerpatiënten.

RTV OostHieronder kunt u de video van TV Oost bekijken waarin Stichting Matthijs de laptops overhandigd aan het Medisch Spectrum Twente in Enschede.


 

De laatste wens van Matthijs mogelijk maken?

Steun ons en geef uw bijdrage om Matthijs zijn laatste wens mogelijk te maken. U kunt een eenmalige donatie doen, maar u kunt ons natuurlijk ook maandelijks steunen. Dit stellen wij helemaal op prijs! Dit doet u door u aan te melden bij de club van honderd.

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis