Het bestuur van Stichting Matthijs bestaat uit personen die Matthijs allen persoonlijk hebben gekend. Zijn huisarts en zijn hematoloog, een van de verpleegkundigen van de afdeling F1 waar Matthijs zijn idee is ontstaan om de isolatiekamers van alle gemakken te voorzien.

Zijn mentor / docent en de directeur MIB van de Saxion Hogeschool Enschede, waar Matthijs Commerciele Economie studeerde, willen allen van harte dit goede doel ondersteunen. De moeder van Matthijs, weet natuurlijk als geen ander, wat haar zoon zoal miste. Het is dan ook meer als hartverwarmend, dat het bestuur dit initiatief ook zo geweldig ondersteunt, zodat Matthijs zijn wens als nog in vervulling kan gaan.

Het huidige bestuur

Het bestuur van Stichting Matthijs bestaat momenteel uit zes mensen die zowel direct als indirect betrokken zijn geweest bij het leven van Matthijs.

Bestuur

Van links naar rechts:

Marion Sander, secretaris

Harry Willemsen, voorzitter (gestopt)

Suzan Kienhuis, penningmeester

Niels Bouwhuis, Lid

Ron Schaafsma, Lid (gestopt)

Bestuur van oprichting

Bestuur oprichting

Van links naar rechts staand: Leenderd van der Deijl, Henk Martens, Rosario Luna Maduen, Ron Schaafsma. Zittend van links naar rechts: Suzan Kienhuis, Marion Sander

 

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiƫnten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis