Hart van Nederland

Hart van Nederland is een nieuws en actualiteitenprogramma op SBS6. Het programma behandelt ook vaak regionaal nieuws. Enkele jaren terug is Stichting Matthijs aan bod gekomen in het programma van Hart van Nederland. In de onderstaande video is te zien dat Stichting Matthijs laptops overhandigd aan het Medisch Spectrum Twente in Enschede. Deze laptops zijn speciaal voor patiënten die verblijven in de isolatiekamers op ziekenhuizen. Aangezien patiënten weinig contact  hebben tijdens het verblijf in isolatiekamers heeft Stichting Matthijs gezorgd dat patiënten de beschikking kregen over laptops waardoor ze meer kunnen communiceren met bijvoorbeeld vrienden en familie.

 

Hart van NederlandHieronder kunt u de video van Hart van Nederland bekijken waarin Stichting Matthijs de laptops overhandigd aan het Medisch Spectrum Twente in Enschede.

 

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis