Overweging Stichting Matthijs

Matthijs Kienhuis, zijn laatste verjaardag

Als iemand ziek is, zo ziek is als Matthijs was, waar wekenlange isolatieverpleging bij hoorde, krijg je een goed beeld van het decor waarin dit ziek zijn zich afspeelt.

Als een jong iemand 3 tot 4 weken achter elkaar zich niet buiten zijn kamer mag bewegen omdat elke infectie zijn dood kan betekenen, is elke afleiding welkom. Bijvoorbeeld een computer met internetverbinding of een videotheek met goede films, welke de moeite waard zijn om te kijken, en natuurlijk ook boeken. Het lijkt zo vanzelfsprekend en het personeel zou ook niet anders willen, maar het is er niet of onvoldoende. De reden is even simpel als treurig: geldgebrek.

Matthijs heeft in totaal 161 dagen en lange nachten in isolatie doorgebracht. Wij (vader, moeder en broer van Matthijs) kwamen daar dagelijks op bezoek en hebben ook gezien hoe het verplegend personeel met beperkte middelen maximale inspanningen moet leveren. Reden, u raadt het al: geldgebrek. Word nu lid van de Club van Honderd of doe een eenmalige donatie en steun Stichting Matthijs. De overweging van Stichting Matthijs is een duidelijke zaak, alleen met uw hulp kunnen wij ervoor zorgen dat het leven voor leukemie patiƫnten aangenamer kan worden gemaakt.

Door de vele activiteiten die Stichting Matthijs heeft georganiseerd, vaak in samenwerking met Saxion Hogescholen is er al veel geld opgehaald en zijn er al mooie resultaten geboekt. Kijk eens bij de verschillende activiteiten wat er allemaal al is gedaan. En misschien wil je zelf wel een activiteit organiseren waarvan de opbrengst naar Stichting Matthijs gaat. Laat het ons weten!

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiƫnten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis