Niels Bouwhuis

Mijn naam is Niels Bouwhuis en ben met ingang van 2015 voorzitter van de Stichting Matthijs.

Ik kende Matthijs van het uitgaan op de zondagavond bij Dancing Bruins. Na zijn overlijden ben ik bij het stichtingswerk betrokken geraakt door een bestuursfunctie te gaan vervullen.

Voor mij is het stichting werk zeer belangrijk en waardevol. We horen positieve geluiden over wat de stichting allemaal heeft weten te doen. Ik herinner mij  een berichtje in het gastenboek van de stichting, waarin een jonge moeder meldde hoe fijn ze het vond dat ze haar kinderen ’s avonds via de webcam in elk geval nog welterusten kon wensen. Dit soort bemoedigende en positieve reacties geeft mij, de rest van het bestuur en alle vrijwilligers extra energie om een forse inspanning te blijven leveren.

Tijdens bezoeken aan ziekenhuizen met isolatiekamers word ik nog dikwijls hard met de neus op de feiten gedrukt. Als je ziet dat op die isolatiekamers toch vaak jongere mensen gedurende een vrij lange periode moeten verblijven en dat de omstandigheden op zich al vaak heel triest zijn, dan is het des te pijnlijker om te moeten constateren dat er zo weinig voorzieningen zijn. Voorzieningen waarvoor ziekenhuizen helaas geen geld hebben, vandaar dat ik mij in wil zetten voor de stichting Matthijs.

Niels Bouwhuis

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis