Ride4aSmile 2014 en steun Stichting Matthijs!

0 13
Eerste lustrum van Ride4aSmile

Dit jaar wordt alweer voor de vijfde keer de tocht van Overijssel georganiseerd om aandacht en ondersteuning te vragen voor Stichting Matthijs. Stichting Mattijs zet zich in voor betere leefomstandigheden voor leukemie patiënten die in isolatie op de afdeling hematologie liggen. Wederom zal deze tocht georganiseerd worden door studenten van Saxion Hogescholen Deventer. Zij hopen op een nog mooier resultaat dan voorgaande jaren welke altijd succesvol zijn geweest. De tocht zal gereden worden op 28 mei 2014. Mis het niet en noteer de datum vast in uw agenda! Wij hopen samen met u wederom deze tocht te mogen doen door de prachtige natuur en natuurlijk voor een goed doel.

Stichting Matthijs wil alvast iedereen hartelijk bedanken voor de donaties, sponsoring en inzet bij de activiteiten. Ook gaat dank uit naar de vrienden van Matthijs, de ‘Club van 100 Vrienden’, wie in 2013 wederom bijgedragen hebben aan een bijzonder jaar.

Wij wensen u allen een heel gelukkig en gezond 2014!

2

Stichting Matthijs

Bekijk alle artikelen van Stichting Matthijs

Vergelijkbare berichten

Schrijf een reactie

Uw e-mail adres wordt niet weergegeven. De verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis