Ride4aSmile brengt 3000 euro op

0 13

Een benefietevenement opgezet door studenten commerciële economie van Saxion genaamd Ride4aSmile, heeft afgelopen weekend bijna 3.000 euro opgebracht. De opbrengst komt volledig ten goede aan Stichting Matthijs. Suzan de moeder van Matthijs mag de cheque in ontvangst nemen van student Edgar Minks.

Ride4aSmile brengt 3000 euro op

De wielertoertocht startte en eindigde bij uitgaansgelegenheid Lucky in Rijssen. Diverse wielerverenigingen legden het honderd kilometer lange parcours af. “Het was erg geslaagd en een mooie opstap naar een terugkerend evenement”, vertelt een MIM-student . Oorspronkelijk stond ook de Run4aSmile (een biervatenrace) op de planning, maar door een gebrek aan animo werd dit onderdeel afgelast. De biervatenrace was in het leven geroepen om het evenement studentvriendelijker te maken.

De Stichting Matthijs werd na het overlijden van oud-Saxion-student Matthijs Kienhuis opgericht door zijn moeder. De stichting is in het leven geroepen om het verblijf van leukemiepatiënten in een isolatiekamer te veraangenamen. Matthijs heeft door zijn ziekte veel tijd in zo’n kamer doorgebracht, en het was zijn wens om dat verblijf voor toekomstige patiënten te verbeteren.

(bron: http://www.sax.nu)

Tagged with: ,
Stichting Matthijs

Bekijk alle artikelen van Stichting Matthijs

Vergelijkbare berichten

Schrijf een reactie

Uw e-mail adres wordt niet weergegeven. De verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis