Donatie aan Stichting Matthijs

0 24
Abbink Groep BV schenkt aan stichting Matthijs

31-12Abbink-2003 – Telegraaf – Twente vandaag
Almelo- Henk Abbink van het Almelose bedrijf Abbink Vriezenveen Groep BV heeft de eindejaarsattenties voor zakenrelaties afgeschaft. In plaats daarvan geeft hij jaarlijks geld aan een door hem en zijn vrouw uitgezocht goed doel. Dit jaar viel zijn oog op stichting Matthijs. Henk Abbink reikte gisteren een cheque van twee duizend euro uit aan Suzan Kienhuis, de moeder van de in 2002 aan leukemie overleden Matthijs.

Elk jaar zoekt Abbink een goed doel uit dat iets met Twente te maken heeft. Vaak zijn het nieuwe projecten die nog wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Langzamerhand komen ook zakenrelaties van Abbink tot het besef dat geven aan een goed doel best leuk kan zijn. Ik stuur ze ieder jaar een fax , waarin staat welk goed doel dit jaar het geld van onze eindejaarsattenties krijgt. Ze bellen me nu om te vragen hoe je dat aanpakt. Dat is leuk. Ik heb toch wel het idee dat veel meer bedrijven op deze manier met hun relatiegeschenken omgaan’, aldus Abbink. De stichting zit goed in elkaar en is opgericht nadat Matthijs overleed aan leukemie. Zoiets spreekt aan’, zegt Abbink. ‘De stichting wil de isolatiekamersin het Medisch Spectrum Twente voorzien van spullen die nodig zijn om het er toch goed te hebben, zoals laptops, magnetrons, en koffiezetapparaten. Toch wel vreemd dat zo’nstichting daarvoor moet zorgen. Je zou verwachten dat het MST dat ook alleen wel kan’, meent Abbink.

Tagged with: , , ,
Stichting Matthijs

Bekijk alle artikelen van Stichting Matthijs

Vergelijkbare berichten

Schrijf een reactie

Uw e-mail adres wordt niet weergegeven. De verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis