Geld ingezameld door studenten Saxion

0 10

Geld inzamelingsactie studenten

Geesteren – 30 augustus 2003 – Telegraaf

Enschede- Studenten van de Saxion Hogeschool in Enschede hebben deze week geld ingezameld voor Stichting Matthijs. Het ging hier om een bedrag van 175 euro. Stichting Matthijs zet zich in voor leukemiepatiënten. De studenten die het geld ingezameld hebben, schenken het volledige bedrag aan de stichting. Dit omdat hun medestudent Matthijs Kienhuis ruim een jaar geleden overleed aan de bloedziekte leukemie. Tijdens de introductieweek van de Hogeschool verkochten de studenten lootjes aan medestudenten, die daarmee kans maakten op prijzen. De studenten verlootten onder meer een mobiele telefoon, tuinstoelen en twee kaartjes voor een concert van de band Normaal. In totaal zijn 875 lootjes verkocht.

De stichting is dit jaar opgericht om de leefomstandigheden van leukemiepatiënten in het Medisch Spectrum Twente te verbeteren. Door het gebrek aan apparatuur in de betreffende isolatiekamers wil Matthijs dit voor de volgende patiënten die daar zullen verblijven voorkomen. De actie is vooral gericht op het kopen van computers e.d. Er zijn allerlei verschillende activiteiten die worden ingezet om ervoor te zorgen dat de stichting jaarlijks genoeg geld kan ophalen voor de kosten van de apparatuur. Inwoners in Nederland kunnen zelf ook een bijdrage doneren aan dit goede doel op de website http://www.stichtingmatthijs.nl.

Geld ingezameld studenten Saxion Hogescholen

Matthijs studeerde aan de Saxion Hogeschool Enschede waar hij de opleiding Commerciele Economie volgde.

 

Geld ingezameld voor Stichting Matthijs

Matthijs Kienhuis

Stichting Matthijs

Bekijk alle artikelen van Stichting Matthijs

Vergelijkbare berichten

Schrijf een reactie

Uw e-mail adres wordt niet weergegeven. De verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis