De promotiefilm van Stichting Matthijs

0 12

De promotiefilm met Jan van Halst voor Stichting Matthijs!

cropped-logonieuw.jpegIn de promotiefilm hieronder ziet u onder andere dat Jan van Halst aan tafel zit met Humberto Tan op de nationale televisie. Aan deze tafel legt Jan van Halst onder andere uit waarom Stichting Matthijs in het leven is geroepen. Hierin doet Jan van Halst een beroep aan iedereen die zit te kijken op eens te kijken op www.stichtingmatthijs.nl, om vervolgens een donatie te verrichten. Vervolgens belooft Humberto Tan een donatie te verrichten.

De film is natuurlijk ook bedoeld om de mensen uit te leggen wat de ziekte nou precies inhoudt en waarom Stichting Matthijs nou precies in het leven is geroepen. In het tweede deel van de promotiefilm ziet u dan ook een dokter die aan het uitleggen is wat acute leukemie is en wat de gevolgen daarvan zijn.

In de  promotiefilm is het aangrijpende verhaal van Roelof de Bruijn te zien. Hieruit blijkt dat Stichting Matthijs op mentaal gebied een goede steun is geweest, doordat het verblijf van Roelof middels een laptop toch iets dragelijker is geworden. Het was voor Roelof namelijk erg belangrijk om zijn sociale contacten goed te onderhouden op afstand.

In het derde deel van de promotiefilm komt ambassadeur van Stichting Matthijs ‘Hans Wiegel’ aan het woord, waarin hij een eveneens een beroep doet om de wens van Matthijs uit te laten komen. Dit kan alleen door middel van donaties.

De promotiefilm van Stichting Matthijs:

de promotiefilm met Jan van Halst

Stichting Matthijs

Bekijk alle artikelen van Stichting Matthijs

Vergelijkbare berichten

Schrijf een reactie

Uw e-mail adres wordt niet weergegeven. De verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis