Ronald van der Tier en de ziekte Hodgkin

0 34
Het persoonlijke verhaal van Ronald van der Tier

Ronald van der TierNa een strijd van ruim 5 jaar is mijn man Ronald overleden aan de gevolgen van de ziekte van Hodgkin. Ronald is gestart met chemokuren en bestralingen in het ziekenhuis in Den Bosch. Helaas kwam de kanker na 2 jaar weer terug. Deze keer volgden alle mogelijke chemokuren en een stamceltransplantatie in het UMCG in Groningen. Het was tijdens de opnames in het UMCG dat hij voor het eerst te maken kreeg met de geweldige activiteiten van de Stichting Matthijs. De laptop van Ronald ging stuk en voor iemand die veel contact met de buitenwereld nodig had, was dat heel erg. Dankzij de stichting Matthijs heeft Ronald een laptop kunnen gebruiken tijdens zijn vele verblijven in het UMCG.

 

Het was de wens van Ronald om op de rouwkaart en tijdens de crematieplechtigheid aandacht te schenken aan o.a. de Stichting Matthijs. Uiteindelijk is hiermee een bedrag van 403,31 EURO opgehaald. Een gedeelte van de opbrengst van de verkoop van Ronalds geliefde BMW (1000 EURO) is hieraan toegevoegd. Het bedrag is inmiddels aan de moeder van Matthijs overhandigd ter ondersteuning van hun geweldige initiatief.

Hanneke van Assche

 

 

Stichting Matthijs

Bekijk alle artikelen van Stichting Matthijs

Vergelijkbare berichten

Schrijf een reactie

Uw e-mail adres wordt niet weergegeven. De verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis