Heilige communie voor basisschool ’n Esch uit Tilligte levert €200 op.

0 9

Het was een feestelijke gebeurtenis op 16 mei 2004. De kinderen van groep 4 van Basisschool ’n Esch uit Tilligte hadden hun eerste heilige Communie gedaan. Tijdens deze communie maken de kinderen kennis met het geloof. De hele dag hebben de kinderen op een spelenderwijs geleerd wat precies een communie is en hoe je dit kunt vieren. Familie en vrienden worden uitgenodigd bij de kerkdienst en de kinderen krijgen cadeautjes.

Basisschool ’n Esch is een kleine school in het dorp Tilligte. In totaal zitten er ongeveer 80 kinderen op deze school. De kinderen komen voornamelijk uit Tilligte, slechts enkelen komen uit het buitengebied rondom het dorp. Het motto van de school is ‘Onderwijs op maat in een veilig en geborgen klimaat’.

De Heilige Communie

In Tilligte stond het thema ‘Delen’ centraal. De kinderen moesten een communieproject doen waarbij ze een goed doel moesten uitkiezen. Samen met de ouders kwamen de kinderen uit op Stichting Matthijs. De kinderen hebben in totaal €200,32 gespaard voor Stichting Matthijs.

Heel hartelijk dank voor jullie fantastische bijdrage voor Stichting Matthijs.

Communie heilige communie

 

Tagged with: , , ,
Stichting Matthijs

Bekijk alle artikelen van Stichting Matthijs

Vergelijkbare berichten

Schrijf een reactie

Uw e-mail adres wordt niet weergegeven. De verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis