Gift van Dames Vereniging Geesteren

0 12
Stichting Matthijs ontvangt gift van DVG
Geesteren – 01 januari 2005 – Op en rond de Essen

Het bestuur van de Dames Vereniging Geesteren (DVG) heeft na toestemming van de leden besloten om de opbrengsten van de vereniging, als gift op het rekeningnummer van Stichting Matthijs te storten. De opbrengsten waren van de collectes en acties, die gedurende het jaar door de Dames Vereniging Geesteren worden georganiseerd. Buiten de collectes en acties bestond de gift van DVG aan Stichting Matthijs ook uit de opbrengsten van het bingospel. Het bingospel wordt ieder jaar bij de Dames Vereniging Geesteren na de jaarvergadering gespeeld. Het totale bedrag van de opbrengsten van Dames Vereniging Geesteren aan Stichting Matthijs was €200,-.

Dit was een mooie gift van de Dames Vereniging Geesteren aan Stichting Matthijs. Ieder gift die Stichting Matthijs ontvangt, gaat naar de leukemie patiënten. Met het gift kan Stichting Matthijs de leefomstandigheden, van de leukemie patiënten in isolatiekamers van de ziekenhuizen verbeteren. Het medisch personeel van de ziekenhuizen doen al het mogelijke om de zon van de leukemie patiënten weer te laten schijnen. Er is een tekort aan middelen in de ziekenhuizen, waardoor de patiënten weinig tot geen contact hebben met de buitenwereld. Stichting Matthijs maakt het contact met familie, vrienden en kennissen, voor de leukemie patiënten mogelijk. Dit doet Stichting Matthijs door laptops en andere benodigde apparatuur, voor het ziekenhuis van de leukemie patiënten aan te schaffen. Niet alleen de communicatie met de familie, vrienden en kennissen, maar ook zorgt Stichting Matthijs voor een afleiding.

Het bestuur plaatste wel de opmerking dat ook andere goede doelen niet uit het oog verloren mogen worden.
Hieronder is de orginele krantenartikel in Op en rond de Essen te vinden.

Krantenartikel - DVG

 

Stichting Matthijs

Bekijk alle artikelen van Stichting Matthijs

Vergelijkbare berichten

Schrijf een reactie

Uw e-mail adres wordt niet weergegeven. De verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis