Kerstconcert jongerenkoor Vasse succesvol verlopen

0 6

Succesvol kerstconcert jongerenkoor Vasse

Vasse – 28 december 2004 – Op en Rond de Esse

VASSE – De Pancratiuskerk van Vasse was zondag 19 december jl. volop in de kerststemming. Het jongerenkoor van Vasse hield voor de vijfde keer een kerstconcert. Het concert had daarom een bijzonder tintje. Er was een sterrenhemel nagebootst vooraan in de kerk en er werd gewerkt met special effects. Vooraf konden de bezoekers luisteren naar de blazers van de midwinterhoorns. Daarna begon het jongerenkoor met het openingslied ‘Midden in de winternacht’ te zingen.

Tijdens het concert zijn er veel kerstliederen ten gehore gebracht, afgewisseld door een kerstverhaal en een instrumentaal intermezzo. Het grote aantal bezoekers kon nadien genieten van Glühwein en warme chocolademelk. Zoals elk jaar heeft het jongerenkoor ook dit jaar een vrije gift geschonken voor het goede doel. Dit jaar is het geld bedrag van € 225,- geschonken aan de Stichting Matthijs. Stichting Matthijs zet zich in voor patiënten die geïsoleerd verpleegd moeten worden. Er wordt geprobeerd om voor de patiënten een zo aangenaam mogelijk verblijf te bieden in deze moeilijke periode op het ziekenhuis. Voor meer informatie over de stichting kunt u kijken op de internetsite: www.stichtingmatthijs.nl Op bijgaande foto ziet u de overhandiging van het geldbedrag van het jongeren koor aan Stichting Matthijs.

Cheque kerstconcert jongerenkoor

Stichting Matthijs

Bekijk alle artikelen van Stichting Matthijs

Schrijf een reactie

Uw e-mail adres wordt niet weergegeven. De verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis