Gastenboek

Schrijf een stukje in ons gastenboek!


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

(591)
(71) Suzan
do, 1 januari 1970 00:00:00
url  email

BEDANKT ALLEMAAL ! Beste allemaal, Ik wil iedereen bedanken voor de ontzettend geslaagde avond voor Stichting Matthijs. Met zijn allen wisten jullie weer dat speciale sfeertje te creeren zo het op een benefietavond hoort te zijn En dat al weer voor de vierde  keer!! Met de opbrengst kunnen we zeker weer een aantal leukemiepatienten verrassen met een laptop. En daar doen we het voor. Nogmaals iedereen BEDANKT en tot de volgende keer. Liefs en groetjes Suzan (moeder van Matthijs)   

(70) Rick N
do, 1 januari 1970 00:00:00
url  email

foto's? Hee jongens, ten eerste , een goede stichting.. waar komen de foto's te staan van het feestje in bruins van afgelopen woensdag?   

(69) Moniek
do, 1 januari 1970 00:00:00
url  email

super! Goede stichting!! Wanneer komen de foto's van het benefit concert in bruins erop te staan??   

(68) loesje
do, 1 januari 1970 00:00:00
url  email

Foto's Hee jongens, ten eerste , een goede stichting.. waar komen de foto's te staan van het feestje in bruins van afgelopen woensdag?    

(67) Hanneke Kotterer
do, 1 januari 1970 00:00:00
url  email

contact met de familie Kienhuis Hallo Susan,Harry en Ruben Lang niet gezien of gehoord. Helaas kon ik niet op het benefietconcert komen, vanwege een andere afspraak. Weten jullie de

(66) Marja en Pieter van den Heuvel
do, 1 januari 1970 00:00:00
url  email

25 jaar getrouwd: ons cadeau voor Matthijs Een week geleden waren we 25 jaar getrouwd en dat hebben we met kinderen, familie en vrienden fantastisch gevierd. Het was een heel bijzondere dag voor ons, omdat we drie en een half jaar geleden niet gedacht hadden dit nog te  mogen vieren. Toen werd bij Pieter acute leukemie geconstateerd, en begon een moeilijke periode voor ons. Na ups and downs gaat het nu weer heel goed en is er na een lange periode van onzekerheid weer vertrouwen in de toekomst. Met  dank aan velen maar in het bijzonder aan het geweldige team in het LUMC. Al met al heeft Pieter zo'n 5-6 maanden in het ziekenhuis gelegen, voornamelijk in een isolatiekamer. Gelukkig met een laptop van het werk om contact te houden  met vrienden en collega's. Toen dachten we wel: eigenlijk zouden er voor iedere patient en laptop moeten zijn. Toen we onlangs lazen over de Stichting Matthijs was het eenvoudig om een cadeau voor ons 25 huwelijk te bedenken: we hebben  alle gasten gevraagd om een bijdrage aan de Stichting Matthijs te geven. Dat leverde 680 euro op die we met veel genoegen naar jullie over maken. Heel veel succes met juliie geweldige werk! Marja en Pieter van den Heuvel.   

(65) ric en marion rottink
do, 1 januari 1970 00:00:00
url  email

15 jaar geleden........ zo'n 15 jaar geleden gingen wij met grote regelmaat naar locarno. daar hebben wij elkaar ontmoet, omdat we toevallig met onze gezinnen naar hetzelfde hotel gingen. onze kinderen boy en evelien zijn nu 17 en 20 jaar! wat hebben we een  geweldige tijd met elkaar gehad, al die tijd in locarno. groot was dus onze verbazing toen we gisteren, 17 november in hengelo ontdekten wie de stichting matthijs is. Matthijs en Ruben Kienhuis, dat was toch Locarno. Kienhuis, dat is toch  Geesteren. Nadat we van verwodering waren bijgekomen zagen we dat jullie, Harry, Suzan en Ruben aan de tafel naast ons zagen. Wat fijn, dat we elkaar weer terug hebben gevonden. Wat een geweldige avond, wat een bijzondere  avond,omdat we elkaar weer konden spreken. Veel liefs van Ric, Marion, Boyh en Evelien   

(64) anoniem
do, 1 januari 1970 00:00:00
url  email

Ik zal je nooit vergeten Alweer 6 jaar verder.....en nu weer gelijk die carnaval.... ik mis je    

(63) Raymond Meeusen
do, 1 januari 1970 00:00:00
url  email

zoontje Ons zoonje Matthijs is geboren op 30 december 2007. Door te googelen op de naam Matthijs kwam ik bij jullie stichting terecht. Ik voelde me zeer aangesproken, ook omdat ik zelf op de Hogeschool Enschede heb gezeten en als docent de  heer van der Deijl en de heer Willemsen heb gehad. Ik zal van harte jullie stichting gaan steunen.   

(62) roy
do, 1 januari 1970 00:00:00
url  email

Benefit Is idd jammer dat t zo rustig was gister. Had drukker verwacht, als voorgaande jaren, maar het bleek dus opeens dat er geen hardstyle en hardcore zalen waren dit jaar en die waren de jaren ervoor wel vol. Dus denk dat het vooral daaraan  heeft gelegen. Dus volgend jaar maar wel weer? Ik heb in ieder geval een super avond gehad en mijn steentje bijgedragen. Super bedankt.   

1 Reactie

  1. Stichting Matthijs 18 september 2014 at 15:13

    gastenboek

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis