Fundraising Galadiner voor Stichting Matthijs.

Bekijk hier de foto’s

Alweer 10 jaar geleden…..
5 februari 2002 – 2012.

Vandaar als herinnering aan Matthijs een Galadiner ten behoeve van ,,Stichting Matthijs,, voor een iets aangenamer verblijf van leukemiepatiënten in een isolatiekamer.

Matthijs hield op met dromen,
Slechts 23 jaar…
161 dagen isolatie…
Acute leukemie.

Zaterdagavond 4 februari 2012. Partycentrum Bruins Business Events te Saasveld was het toneel voor een van de meest sfeervolle Galadiners in de regio!
De gasten hebben genoten van een heerlijk 4-gangen diner inclusief wijnarrangement, modeshows en muzikale optredens.

De presentatie was in handen van Kim Kotter.
Kim heeft samen met Ingrid Oosterom van de Miss Nederland Organisatie / Miss Universe Germany Organisation gezorgd voor de modellen, die allen geheel belangeloos, de fantastische mooie zomer collectie 2012 van Stef Exclusive Fashion en Oger By Stef Mens Store Enschede hebben geshowd.
Voor de visagie en haarverzorging waren alle modellen ‘s middags uitgenodigd bij Assink Coiffures te Hengelo. Maikel en Judith Assink hartelijk dank voor jullie bijdrage.

Vocaal werden de gasten getrakteerd tijdens het diner door Maaike Jansen met haar prachtige stem en eigen begeleiding op de vleugel en als grote klapper op deze avond was er topzangeres Glennis Grace!!

Naast de muzikale optredens was er ook een veiling met Jan Smit (voorzitter Heracles) geassisteerd door Kim Kotter.

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde avond met veel complimenten van de gasten over de invulling van de avond. En zeer zeker voor herhaling vatbaar!
Hopelijk kunnen wij bij onze tweede editie ook de relaties die graag aanwezig wilden zijn maar door (carnavalsgala’s etc.) nu niet aanwezig konden zijn dan ook begroeten.

Het speciale doel van deze avond was: een overnachtingsplek te kunnen realiseren voor naaste familie van de leukemiepatiënt die een beenmergtransplantatie moet ondergaan, zodat in deze moeilijke en kritieke fase hun familie dag en nacht in de buurt kan zijn.
Wij hebben met de hotels in de buurt van de academische ziekenhuizen, waar deze behandelingen plaatsvinden overeenstemming kunnen bereiken zodat families die diwensen via ,”Stichting Matthijs”, hier kunnen overnachten.

Bekijk hier de foto’s

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis