Nieuwe website voor Stichting Matthijs

0 65

Nieuwe website voor de Stichting MatthijsEen website maken voor een goed doel, dat was de gedachte van Paul Willems, docent internetmarketing aan Saxion te Enschede. Samen met studenten van de minor Internet Marketing heeft hij de website van de Stichting Matthijs onder handen genomen. Een prachtig project. De studenten hebben een voor een alle pagina’s gecontroleerd op zoekmachine vriendelijkheid en andere foutjes die belangrijk zijn voor internet marketing.

Vervolgens hebben ze alle artikelen in de nieuwe website geplaatst. Dit is een voor een gebeurd. De wens van de stichting was om alle oude artikelen te behouden in de nieuwe website. Niet alleen zijn de verhalen van de oude website erg mooi maar er zit ook erg veel emotionele waarde aan. Verhalen van kinderen die geld in hebben gezameld voor hun overleden vader. Het heeft erg veel indruk gemaakt bij docenten en studenten.

Wij zijn erg blij dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan de nieuwe website en hopen dat de nieuwe website zal bijdragen aan meer donateurs.

Saxion (Minor Internet Marketing)

Stichting Matthijs

Bekijk alle artikelen van Stichting Matthijs

Vergelijkbare berichten

Schrijf een reactie

Uw e-mail adres wordt niet weergegeven. De verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis