Acute Myeloïde Leukemie

0 23
“Zo sterk als ze was, deze strijd kon ze niet winnen”
Aniek

Op 11 januari 2009 overleed onze lieve, dappere dochter Aniek aan de complicaties van Acute Myeloïde Leukemie. Na een strijd van ongeveer 15 maanden op de veel te jonge leeftijd van slechts 19 jaar. Totaal 165 dagen in het ziekenhuis van Enschede en Leiden hebben dat niet kunnen voorkomen. Een beenmergtransplantatie in april 2008 en vele medische handelingen verder, leek het aanvankelijk goed te gaan maar begin november 2008 sloeg de ziekte wederom meedogenloos toe.

Tijdens haar (isolatie) opnames in Enschede heeft ze heel veel gehad aan spullen die geschonken zijn door “ Stichting Matthijs” o.a. laptop met webcam, internet verbinding, een lekkere relaxstoel, een grotere tv met dvd speler waardoor de acute myeloïde leukemie even vergeten kon worden.

Ze heeft ons verzocht om op de rouwkaart en tijdens het condoleren thuis en de crematieplechtigheid aandacht te vragen voor deze geweldige stichting.

De collecte thuis en tijdens de crematieplechtigheid heeft een bedrag opgeleverd van € 1379,15 exclusief internet donaties waarvoor onze hartelijke dank.
Het bedrag is inmiddels in Geesteren aan de ouders van Matthijs overhandigd.
Hierbij willen wij de “Stichting Matthijs” en in het bijzonder Suzan en Harry Kienhuis, de ouders van Matthijs, hartelijk bedanken voor dit geweldige initiatief.

Met vriendelijke groeten,
Fam. Jansen.

Stichting Matthijs

Bekijk alle artikelen van Stichting Matthijs

Vergelijkbare berichten

Schrijf een reactie

Uw e-mail adres wordt niet weergegeven. De verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis