WK pool levert ruim 600 euro op

0 10
Stichting Matthijs haalt €610 op uit WK pool
Johan Cruijff; deelnemer WK pool

Johan Cruijff doet ook mee met de WK pool

De WK pool van het wereld kampioenschap voetbal 2006 heeft 610 euro opgebracht. Dit is een mooi bedrag voor Stichting Matthijs. Het geld wordt gebruikt om nieuwe spullen te kopen voor in isolatiekamers.

Speciaal voor de Saxion-medewerkers is er een computerprogramma ontwikkeld om mee te spelen in de Saxion WK Pool 2006. Het belooft ook dit jaar een groot spektakel te worden en ongetwijfeld zullen de successen van de EK 2004 Portugal en alle voorgaande edities (vanaf Wembly 1996 !) minstens worden geëvenaard.

De contracten met onze speciale verslaggevers zijn getekend, de lijnen uitgerold over onze oostgrens en zelfs San Marco en JC 14 hebben toegezegd tijd vrij te maken voor de Saxion WK pool!

De inleg bedraagt acht euro waarvan vijf euro naar Stichting Matthijs gaat. De resterende drie euro gaat in de prijzenpot. Meespelen is belangrijker dan winnen, maar er zijn geweldige prijzen te winnen (ook door niet voetbal-kenners) en je steunt bovendien door nu deel te nemen Stichting Matthijs.

Tagged with: ,
Stichting Matthijs

Bekijk alle artikelen van Stichting Matthijs

Vergelijkbare berichten

Schrijf een reactie

Uw e-mail adres wordt niet weergegeven. De verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis