Euphonia geeft Meezingkerstconcert

0 6
Meezingconcerten mateloos populair

Op steeds meer plaatsen in Nederland vinden zogenaamde Meezingconcerten plaats. Op deze Meezingconcerten zingen artiesten samen met het publiek bekende liederen. Deze Meezingconcerten zijn een succes, en blijken geweldig aan te spreken. Euphonia geeft regelmatig van deze Meezingconcerten. Voor meer informatie over Euphonia kunt u kijken op de website.

Euphonia en Bel Canto geven Meezingconcert

Meezingconcert

Evenals vorig jaar speelt de muziekvereniging Euphonia hier op in en geeft op zaterdag 23
december a.s in het cultuurcentrum ’t Spieker te Eibergen samen met het Eibergse gemengde koor Bel Canto weer een Meezingkerstconcert. Het is een concert dat uit twee delen bestaat. Voor de pauze speelt het harmonieorkest onder leiding van dirigent Ronny Buurink de cyclus “Een nieuw begin”. Een werk voor verteller, koor en harmonieorkest. Sabine Blaak vertelt daarin het verhaal van de schepping tot en met de geboorte van Christus. De tekst is van Henny Blaak en de muziek van o.a. Stephen Melillo en Bert Appermont. Na de pauze ligt het accent op het samen zingen. Euophonia heeft er voor gekozen om vooral de oude en bekende kerstliederen te zingen. “De herdertjes lagen bij nachte” het “stille nacht” en “Komt allen tezamen” zijn een paar van de vele bekende liederen die mee gezongen kunnen worden. De liederen worden afgewisseld met vrolijke en lichte kerstmuziek. Voorafgaande aan het concert zullen midwinterhoornblazers van de midwinterhoorngroep Eibergen hun kerstroep laten horen. Het concert begint om acht uur en de toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid om met een gift de Stichting Matthijs te ondersteunen.

PR Euphonia:
Henny Blaak
Korenbloemstraat 27
7151 GD Eibergen
Tel. 0545-464534
E-mail hennyblaak@hetnet.nl

Poster Euphonia

Stichting Matthijs

Bekijk alle artikelen van Stichting Matthijs

Schrijf een reactie

Uw e-mail adres wordt niet weergegeven. De verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis