Spinningmarathon en donaties zorgen voor top jaar

0 11
Spinningmarathon hoogtepunt van het jaar

Het jaar 2005 stond in het teken van vele donaties en de spinningmarathon die werd georganiseerd in de Burgemeester Verdegaal Sporthal. Lucién Hoek uit Tubbergen en nog drie medestudenten van de Hanze Hogeschool Groningen hebben de spinningmarathon georganiseerd. Totaal heeft deze spinningmarathon bijna 5.400 euro opgebracht voor het goede doel van Stichting Matthijs. Bij deze willen wij graag Ruud van Eijzeren, een van de deelnemers aan dit toernooi, bedanken. Hij wist 1.250 euro door middel van sponsoring binnen te halen! Een heel ander soort marathon is die van New York City. Herman Boersma, Ans Scholte en Johny en Marijke Röwer lopen deze marathon en laten zich sponsoren voor het goede doel van Stichting Matthijs. Wij wensen hen veel succes toe!

Verschillende donaties stromen binnen

Suzanne van der Kolk, ook getroffen door de ziekte leukemie, is op 23 februari 2005 getrouwd met haar vriend Joost Niehof. Tijdens het huwelijk hebben zij een collectebus neergezet ten goede van Stichting Matthijs. Er is deze dag maar liefst 1000 euro opgehaald en we willen bij deze alle gasten enorm bedanken. Tevens is er van de Lions Club Groningen is een donatie van 250 euro ontvangen en hiervoor willen wij de vader van Suzanne, dhr van der Kolk hartelijk bedanken.AstraZeneca

Op 7 mei van dit jaar is helaas mevrouw Holtkamp overleden aan de gevolgen van leukemie. Zij heeft haar naasten opgedragen om tijdens haar uitvaart een collecte te houden voor Stichting Matthijs als dank voor alle luxe tijdens haar verblijf in het MST. De collecte heeft € 615,32 opgebracht en we willen de familie Holtkamp bedanken voor de donatie en sterkte wensen met het veel te vroege verlies van hun vrouw en moeder.

DJ Reining van het E-fect Outdoor heeft een deel van zijn opbrengst geschonken aan Stichting Matthijs. Het prachtige bedrag van € 174,75 is overgemaakt op de rekening van Stichting Matthijs. Ook AstraZeneca heeft een donatie van 500 euro gedaan aan Stichting Matthijs, heel erg bedankt hiervoor. Een medewerker van AstraZeneca heeft haar 12,5 jarige dienstverband gevierd en heeft hierbij het verkregen bedrag in zijn geheel aan Stichting Matthijs overgemaakt! Wat een top prestatie!

 

Stichting Matthijs

Bekijk alle artikelen van Stichting Matthijs

Vergelijkbare berichten

Schrijf een reactie

Uw e-mail adres wordt niet weergegeven. De verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis