Collectebus bij huwelijk leidt tot €200

0 54

Stichting Matthijs bedankt Wilfried en Lydia Molenkamp-van der Scheer. Tijdens een geweldige huwelijksdag besloot het echtpaar om een collectebus te plaatsen. Na wat Stichting Matthijs voor Norbert, de broer van Wilfried, had gedaan besloten ze om wat terug te doen. Daarom was het geen probleem om een collectebus te plaatsen. Dankzij de gasten die aanwezig waren hebben ze in totaal €200 kunnen doneren aan Stichting Matthijs.

Wij vinden het geweldig dat er aan ons gedacht wordt, en dat tijdens een huwelijk. Wij bedanken Wilfried, Lydia en de gasten voor de gulle donatie. Wij wensen jullie heel veel succes voor de toekomst en zullen van Norbert vast wel het een en ander horen.

Collectebus bij huwelijk

Lydia & Wilfried Molenkamp

 

Ook een collectebus plaatsen?

Wilt u net als Wilfried en Lydia ook een collectebus plaatsen? Neem contact met ons op en misschien kunnen wij u helpen om dit te realiseren. Dankzij gulle donaties zoals die van Wilfried en Lydia kunnen wij leukemie patiënten helpen tijdens hun verblijf in isolatiekamers. Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes omtrent Stichting Matthijs. Samen staan we sterk.

Stichting Matthijs

Bekijk alle artikelen van Stichting Matthijs

Vergelijkbare berichten

Schrijf een reactie

Uw e-mail adres wordt niet weergegeven. De verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Lid van ANBI

Stichting Matthijs is lid van het Algemeen Nut Beogende Instelling.

De hosting van deze website wordt door Oxillion verzorgd

Oxillion
Hosting.

Ons Adres

Stichting Matthijs
Dorpsstraat 10 7678 AW Geesteren (OV)

Tel: 0546-632204
Mobiel: 06-51606516
Fax: 0546-568282

Steun ons:

Particulier steunen
Bedrijfsmatig steunen
Een actie starten
Word lid van de club van 100

... ga ik geld inzamelen voor het ziekenhuis. Dit, om het verblijf voor de patiënten in de isolatiekamers te veraangenamen door bijvoorbeeld een magnetron, een videotheek met de "moeite waard films" en een laptop zodat zij nog een beetje contact hebben met de buitenwereld etc ...

Matthijs Kienhuis